Technisch Implementatie Consultant

’s-Hertogenbosch
Detavast

Voor een snelgroeiende organisatie gericht op het innoveren van de aanpak van leren en performance binnen organisaties zijn wij op zoek naar een Technisch Implementatie Consultant. Ben jij toe aan de volgende stap? Dan is dit avontuur misschien binnenkort jouw avontuur!

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is een snelgroeiende organisatie gericht op het innoveren van de aanpak van leren en performance binnen organisaties. Het bedrijf werkt voor middelgrote en grote organisaties in zowel de US en Europa en heeft kantoren in Philadelphia (US), Londen en ’s-Hertogenbosch. Zij zijn momenteel op zoek naar een professional die geïnteresseerd is om in een innovatieve, ambitieuze en snelgroeiende organisatie aan de slag te gaan als Technisch Implementatie Consultant. 
 

Functieomschrijving

De Technisch Implementatie Consultant houdt zich primair bezig met het uitvoeren van technische implementaties van oplossingen en de nazorg daarvan. Hieronder valt het borgen van de continuïteit, stabiliteit en performance van oplossingen. De inventarisatie en demonstratie van oplossingen in het voortraject zijn ook onderdelen die bij je werkzaamheden kunnen horen, samen met een Sales- en/of Accountmanager.

Jouw profiel + functie-eisen

 • Wij vragen een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in het ICT-domein, zoals bijvoorbeeld Expert IT Systems and devices.
 • Daarnaast beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal perfect.
 • Je hebt een flexibele instelling en bent creatief in het oplossen van vragen en problemen.
 • Je bent energiek en hebt een zelfstandige instelling.
 • Dankzij je sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als verbaal, kan je goed samenwerken in een internationale omgeving.
 • Je beschikt over een goede kennis van bedrijfskundige en IT-processen en je kunt goed schakelen met Developers over bugs, testresultaten en/of nieuw te ontwikkelen functionaliteiten.
 • Wanneer je relevante werkervaring in een soortgelijke functie hebt, dan is dat een grote pré.

Daarnaast:

 • Is bekendheid/ervaring met Azure Cloud toepassingen een pré, m.n. met multi-tenant omgevingen.
 • Is kennis van en ervaring met best practices rond API – integraties met 3e partij systemen vereist.
 • Kun je klantbehoeftes vertalen naar een feature beschrijving op basis waarvan het software ontwikkelteam een functionele specificatie op kan stellen.
 • Is ervaring op het gebied van SDLC is een pré en dan met name voor de fasen: testen, implementatie, documentatie en evaluatie.

Heb je ervaring en kennis op het gebied van CSS om style aanpassingen te kunnen maken in onze oplossingen. Past deze omschrijving bij jou? Dan is deze baan op je lijf geschreven.

Heb je die kennis niet, dan leiden we je hierin eerst op.

Het aanbod

Solliciteren?

Solliciteer direct op de functie Technisch Implementatie Consultant. Solliciteren
Wil je direct contact met een van onze recruiters? Bel dan met:

Eefje de Wit

06 – 2117 4982

Wij hebben je heel wat te bieden

Werken bij itlinx betekent werken bij een dynamische organisatie. Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij itlinx stimuleren wij je continu om het beste uit jezelf te halen. De projecten bij onze opdrachtgevers zijn uitdagend en divers. Wij stimuleren eigen initiatief en bieden je voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via ons ‘zusje’ edulinx. Ben je ambitieus en leergierig dan maken wij graag kennis.