Stagiair(e) IT Recruiter

Tilburg
Stage / Afstuderen

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek waar je je talenten kunt ontwikkelen binnen de IT-recruitment? Dan is dit jouw kans! Wij, als dynamisch IT-bedrijf gespecialiseerd in het detacheren van IT-talent, zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) IT Recruiter.

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn itlinx. Een dynamisch, informeel en mensgericht IT bedrijf dat zich richt op het detacheren van IT-talenten. Opgericht in 2015 en jarenlange ervaring in de wereld van IT en met een enorm netwerk in heel Nederland en België. Gevestigd in het mooie oude centrum van Tilburg. Inmiddels hebben we zo'n 75 medewerkers extern in dienst.

Met ons opleidingszusje edulinx certificeren we IT werkzoekenden, zodat zij een betere aansluiting vinden op onze vacatures en up-to-date blijven met de nieuwste kennis. Dit doen we middels klassikale en online trainingen en een intensieve persoonlijke begeleiding, zoals op onze trainingslocatie op ons kantoor.

Functieomschrijving

Je werkt in een gezellig, flexibel en hardwerkend team en bent verantwoordelijk voor het zoeken op interne en externe wervingskanalen, vinden, spreken, matchen en aanbieden van kandidaten voor onze vacatures. Wij stellen je de benodigde tools en technieken ter beschikking om van jouw baan bij ons een succes te maken. Jij bent in staat om kandidaten te benaderen, te peilen en enthousiast te maken. Na een kennismaking (telefonisch, videobellen of live) werk je het CV uit, zodat de kandidaat kan worden geïntroduceerd bij onze Accountmanagers.

Naast onze vacatures bij itlinx ga je ook aan de slag met de trainingen die we bieden bij edulinx. Je bekijkt of er opleidingsmogelijkheden en -wensen zijn voor werkzoekenden, waarna zij relevante trainingen kunnen volgen en bijbehorende certificaten behalen.

Jouw profiel + functie-eisen

Jij bent een enthousiaste Stagiair(e) IT Recruiter met bij voorkeur ervaring in arbeidsbemiddeling of een commerciële opleiding. Je kunt goed omgaan met mensen, werkt georganiseerd, bent flexibel, stelt zakelijke teksten op en schuwt een confronterende vraag zeker niet (op een prettige manier).

In enkele steekwoorden:
Uitstekende communicatieve vaardigheden. Want pfoe… wat praten en schrijven we als Recruiter veel op een dag!
Commerciële drive. Je hebt de drive om een match tot een succes te brengen en bent een relatiebouwer
Teamspeler. Geven en nemen in een gemoedelijke sfeer, kom de gezelligheid ervaren!

Wij zoeken vooral díe Stagiair(e) IT Recruiter die met veel enthousiasme, energie en een tomeloze dosis creativiteit geen kans onbenut laat om de juiste kandidaat voor de klus te vinden!

Het aanbod

Bij itlinx zorgen we goed voor onze collega’s. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding. Je mag iedere dag meegenieten van onze dagelijks verzorgde lunch. We vieren onze successen graag samen op kantoor tijdens de sfeervolle vrijdagmiddagborrel aan onze bar op kantoor. Maar we wachten niet per se tot vrijdagmiddag!

Solliciteren?

Solliciteer direct op de functie Stagiair(e) IT Recruiter. Solliciteren
Wil je direct contact met een van onze recruiters? Bel dan met:

Eefje de Wit

06 – 2117 4982

Wij hebben je heel wat te bieden

Werken bij itlinx betekent werken bij een dynamische organisatie. Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij itlinx stimuleren wij je continu om het beste uit jezelf te halen. De projecten bij onze opdrachtgevers zijn uitdagend en divers. Wij stimuleren eigen initiatief en bieden je voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via ons ‘zusje’ edulinx. Ben je ambitieus en leergierig dan maken wij graag kennis.