Servicemanager Retail Food

Omgeving Eindhoven
Detavast

Ben jij een ervaren Service manager? Krijg je een glimlach op je gezicht bij het creëren van klant tevredenheid? Of van het continue verbeteren van de geleverde IT dienstverlening? Vind je het ook nog leuk om onze groeiambities te helpen invullen? Dan is dit zeker een vacature voor Jou!

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een technologiebedrijf waar in totaal ruim 1100 mensen werken. Zij zijn verdeeld over verschillende bedrijven met vestigingen in een groot deel van Europa. Elk bedrijf is specialist op eigen terrein. Wat dat terrein ook is, alle werknemers delen dezelfde filosofie: het in teamverband aangaan van technologische uitdagingen levert betere oplossingen voor de klant op. 


Als Servicemanager ga je aan de slag bij het segment Food Retail. Ze ondersteunen al vele jaren winkelketens met hoogwaardige ICT-diensten, toegesneden op de eisen en wensen van de retailbranche, van hoofdkantoor tot winkel, van logistiek tot ecommerce. Een groot aantal gerenommeerde klanten zijn we van dienst met specifiek op de retail toegesneden ICT-diensten. Deze klanten bevinden zich zowel binnen de Benelux als daarbuiten.

Functieomschrijving

Als Servicemanager ben je verantwoordelijk voor de levering en ontwikkeling van IT diensten bij onze Food-Retail klanten. Dit doe je op het gebied van bijvoorbeeld Winkelautomatisering, Applicatiebeheer, Cloud en/of IT infrastructuur. In samenwerking met collega’s van account management, architectuur, project management en operations ontwikkel je de service roadmap die je vervolgens implementeert en beheert. Voor onze klanten ben je het aanspreekpunt voor de dagelijkse en toekomstige dienstverlening, klanttevredenheid en facturatie.

Jouw profiel + Functie eisen

In de rol van Senior Servicemanager ben je van nature uitermate communicatief vaardig en werk je graag in multidisciplinaire teams waarbij je precies weet wat er gebeurd. Je weet jezelf gemakkelijk te bewegen en staande te houden in complexe en dynamische (werk)omgevingen.


Verder neem je het volgende mee:
• Je beschikt over een Bachelor en/of Master titel, bij voorkeur in een technische studie of beschikt over een vergelijkbaar en aantoonbaar denk en werk niveau;
• Je hebt 5-7 jaar werkervaring bij een IT service provider, bijvoorbeeld in de rol van service -, project -,  contract manager;
• Je hebt ervaring met het uitdragen van service roadmaps naar klanten en invloed uit oefenen op service development;
• Je bent structureel bezig met verbeteringen, zowel voor de klant als vanuit oogpunt van de eigen organisatie;
• Je hebt ervaring met Enterprise klant omgevingen;
• Je hebt uitgebreide kennis van de I(o)T sector en begrijpt de trends in de retail branche.
• Je begrijpt wat het betekent om deel uit te maken van een multi-disciplinair team;
• Kennis van methodes als ITIL, SAFE, COBIT, Lean, Design thinking en beschikt over een over meerdere certificeringen;
• Je hebt interesse in ontwikkelingen en trends op de gebieden als: multi vendor regie, SIAM, eXperience mgt, artificial intelligence etc.;
• Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden, hebt geen moeite om je te verplaatsen in klantbehoefte en kan deze eisen en wensen vertalen in oplossingen voor de klant;
• Je beschikt over sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (Engels & Nederlands);
• De volgende karakter eigenschappen en competenties zijn van toepassing op jou: empathisch, energiek, zelfverzekerd, betrokken, nieuwsgierig, flexibel, probleemoplossend, coöperatief, in staat om te beïnvloeden en te overtuigen, toegankelijk en communicatief en je bent ondernemend.

Het aanbod

We bieden je een informele organisatie waar de goede onderlinge band tussen collega’s van groot belang is.
Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen in de groeiende kennisomgeving van de gehele organisatie.

• Goede studiemogelijkheden

Meer weten? Neem contact op met Inge: 06-24221271 of inge@itlinx.nl

Solliciteren?

Solliciteer direct op de functie Servicemanager Retail Food. Solliciteren
Wil je direct contact met een van onze recruiters? Bel dan met:

Eefje de Wit

06 – 2117 4982

Wij hebben je heel wat te bieden

Werken bij itlinx betekent werken bij een dynamische organisatie. Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij itlinx stimuleren wij je continu om het beste uit jezelf te halen. De projecten bij onze opdrachtgevers zijn uitdagend en divers. Wij stimuleren eigen initiatief en bieden je voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via ons ‘zusje’ edulinx. Ben je ambitieus en leergierig dan maken wij graag kennis.