Senior Applicatie Supporter

Tilburg
Detavast

Wil jij meehelpen met de digitale transformatie naar de cloud? Word jij er blij van om meer kennis op te doen en expert te worden in de nieuwste Microsoft middelen zoals Azure en MS365? En wil jij graag werken in een dynamische omgeving met direct invloed op de diensten aan klanten? Voel jij je thuis in een middelgrote organisatie met een platte structuur en informele sfeer? Lees dan snel verder en solliciteer!

Bedrijfsomschrijving

De IT afdeling is een jong enthousiast team dat zich inzet om de organisatie in alle rust haar operationele werkzaamheden te kunnen laten uitvoeren. Wijzigingen aan het applicatielandschap worden gezamenlijk en in projectvorm uitgevoerd, waarbij jij als actief deelnemer je input kunt geven aan de vormgeving van de toekomstige omgeving.
Dit samen met je collega’s van Systeembeheer, Projectmanagement, Technisch specialisten en de belanghebbenden vanuit de operationele organisatie. Het applicatielandschap omvat onder andere het Financiële systeem, het Warehouse Management systeem, de unieke Message Broker voor berichten van en naar klanten, en maatwerkoplossingen voor klanten, die draaien in een hybride model (zowel cloud als lokaal). Jij oefent direct invloed uit op het operationele proces.

Functieomschrijving

• Bewaking van de kwaliteit en werking 24/7 van het hybride applicatielandschap en zorgen voor een maximale beschikbaarheid;
• Migratie van de huidige legacy applicaties en klanten naar toekomstige hybride applicaties;
• Een actieve bijdrage aan onze nieuwste cloudontwikkeling Omnia (lid bent van het Scrum-team);
• Jij bent de schakel tussen enerzijds de klantvraag (intern en extern) en anderzijds de beheer- en ontwikkelafdeling voor het realiseren van nieuwe wensen en eisen, en de onboarding van nieuwe klanten.

Jouw profiel + functie-eisen

• Je hebt mbo+ / hbo denk- en werkniveau;
• Je hebt een voorliefde voor het doorgronden van softwareapplicaties en daarmee gepaard gaande functionele en technische vraagstukken;
• Affiniteit met software systemen, software ontwikkelmethodieken en methodische aanpak in het testen van software;
• Ervaring met Dot Net en/of Microsoft SQL en/of Microsoft Business Dynamics / Navision is een pré;
• Je staat sterk in je schoenen en je komt goed tot je recht in een dynamische omgeving;
• Je bent voltijds (39 uur) beschikbaar, en bereid standby diensten te draaien;
• Je vindt het leuk om je kennis op peil te houden.

Het aanbod

Solliciteren?

Solliciteer direct op de functie Senior Applicatie Supporter. Solliciteren
Wil je direct contact met een van onze recruiters? Bel dan met:

Eefje de Wit

06 – 2117 4982

Wij hebben je heel wat te bieden

Werken bij itlinx betekent werken bij een dynamische organisatie. Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij itlinx stimuleren wij je continu om het beste uit jezelf te halen. De projecten bij onze opdrachtgevers zijn uitdagend en divers. Wij stimuleren eigen initiatief en bieden je voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via ons ‘zusje’ edulinx. Ben je ambitieus en leergierig dan maken wij graag kennis.