Pre-Sales Consultant

Veldhoven
Detavast

Ben jij de Pre-Sales Consultant die we zoeken? Reageer dan snel! 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is al ruim veertig jaar een vooraanstaande speler op de ICT-markt. Zij creëert dagelijks pragmatische oplossingen die feilloos aansluiten bij klantvragen en de dynamiek van de markt. Ze bieden ICT-concepten die de klant ontzorgen en de tools geven om de bedrijfsvoering efficiënt en effectief in te richten.

Binnen het brede portfolio van ICT-diensten hebben zij jaren geleden al bewust gekozen voor een specialisatie richting retailers.
Deze keuze heeft geleid tot een groot aantal gerenommeerde retail-klanten die zij ondersteunen met, specifiek op de retail toegesneden, ICT-diensten. Klanten bevinden zich zowel binnen de Benelux als daarbuiten. Ze onderscheiden ons door hun gedrevenheid en kennis. Zij zijn de experts op hun vakgebied!

 

Functieomschrijving

Als Pre-Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor het positioneren van onze diensten bij (potentiele) klanten. Als geen ander weet je in te spelen op de behoeften die actueel zijn in de markt. Je gaat naar een klant of prospect in samenwerking met de Accountmanager om in kaart te brengen hoe wij deze klant kunnen helpen meer uit de bestaande business te halen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

  • Uitwerken en positioneren van voorstellen;
  • Technical Close bij klanten/prospects;
  • Het (on)gevraagd uitdagen van onze klanten om zichzelf te verbeteren;
  • Je steeds verder specialiseren en weten wat je collega’s bezig houdt.

Jouw profiel + Functie eisen

Voor deze rol zijn wij op zoek naar een praktisch en creatief ingesteld persoon. Die de beste en meest realistische oplossing voor de klant weet te vinden. In deze rol ben je succesvol wanneer je buiten de gebaande paden weet te treden en geen ‘9 tot 5 mentaliteit’ hebt. HBO diploma, relevant netwerk, datacenter, systeem en werkplek kennis is een pré, ervaring met de MicroSoft-suite en relevante ervaring in een vergelijkbare positie in de ICT branche, commerciële ‘mindset’.

Het aanbod

Deze baan gaat om een vaste aanstelling. In de eerste periode zul je bij itlinx op de payroll komen, daarna wordt je overgenomen door de opdrachtgever. 

Solliciteren?

Solliciteer direct op de functie Pre-Sales Consultant. Solliciteren
Wil je direct contact met een van onze recruiters? Bel dan met:

Eefje de Wit

06 – 2117 4982

Wij hebben je heel wat te bieden

Werken bij itlinx betekent werken bij een dynamische organisatie. Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij itlinx stimuleren wij je continu om het beste uit jezelf te halen. De projecten bij onze opdrachtgevers zijn uitdagend en divers. Wij stimuleren eigen initiatief en bieden je voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via ons ‘zusje’ edulinx. Ben je ambitieus en leergierig dan maken wij graag kennis.