IT Traineeship

Detavast

Startende IT Professionals krijgen bij ons de kans om een IT Traineeship te volgen, waarbij jij als trainee werkervaring opdoet, certificeringen behaalt en natuurlijk geld verdient. 

Bedrijfsomschrijving

Je start als IT Servicedesk Medewerker op ons hoofdkantoor in Eindhoven. Als IT Servicedesk Medewerker heb je een afwisselende baan. Je bent voor je collega’s het eerste aanspreekpunt voor werkplek support. Je pakt meldingen op en levert technische en functionele oplossingen. Kom je er niet meteen uit? Geen probleem, je hebt altijd nog je andere IT collega’s en onze externe partner die je erbij kunnen helpen. Daarnaast zit je niet altijd achter een computer, maar heb je ook persoonlijk contact met collega’s bij problemen op de werkvloer. Dit zorgt voor leuke afwisseling.

We vinden jouw ontwikkelmogelijkheden heel belangrijk. Aan het begin van je traineeship stel je samen met de IT Manager een studieplan en een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Je krijgt de gelegenheid om allerlei certificeringen te behalen, bijvoorbeeld Microsoft Certified Engineer.

Gedurende de rest van het traject ben je zelf volop bezig met het opdoen van meer kennis en ervaring en zorg je ervoor dat de IT-infrastructuur bij ons iedere dag een beetje beter wordt.

 

 

 

Functieomschrijving

Je bent hét eerste aanspreekpunt voor je collega’s op hoofdkantoor  in geval van werkplek support;

Je behandelt problemen en vragen met betrekking tot de werkplek waarbij je gebruik maakt van het ticket systeem van onze externe IT partner;
Je lost waar mogelijk de binnenkomende verzoeken zoveel mogelijk zelf op of zet deze met de juiste prioriteit door naar onze externe IT partner;
Door de kennis die je tijdens het werk en vanuit het opleidingstraject opdoet, zorg je voor tevreden eindgebruikers.

Jouw profiel + Functie eisen

Je hebt een Mbo +  werk- en denkniveau;

Je hebt een afgeronde ICT-opleiding, minimaal niveau 3;
Je hebt al wat ervaring opgedaan in eerdere stages of in werkervaring;
Je hebt een proactieve werkhouding;
Je hebt ervaring met het bekijken, oplossen en bewaken van meldingen;
Je bent klantgericht en bent goed in het communiceren op alle niveaus;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Het aanbod

Solliciteren?

Solliciteer direct op de functie IT Traineeship. Solliciteren
Wil je direct contact met een van onze recruiters? Bel dan met:

Eefje de Wit

06 – 2117 4982

Wij hebben je heel wat te bieden

Werken bij itlinx betekent werken bij een dynamische organisatie. Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij itlinx stimuleren wij je continu om het beste uit jezelf te halen. De projecten bij onze opdrachtgevers zijn uitdagend en divers. Wij stimuleren eigen initiatief en bieden je voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via ons ‘zusje’ edulinx. Ben je ambitieus en leergierig dan maken wij graag kennis.