IT Applicatie Engineer

Vlissingen
Detachering / Interim

Wil jij een carrière die uitdagend, spannend en leuk is?! Word jij enthousiast van het inrichten van geautomatiseerde omgevingen of het installeren en configureren van applicatie maatsoftware? Neem dan snel een kijkje want voor een tijdelijke functie zijn wij op zoek naar een IT Applicatie Engineer.

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf biedt je een uitdagende, spannende en leuke carrière. De maritieme divisie van het familiebedrijf is gevestigd in Vlissingen en Schiedam. Met meer dan 850 vakmensen heeft het bedrijf een rijke traditie in scheepsbouw die meer dan 150 jaar teruggaat. Het is al meer dan 50 jaar een toegewijde scheepsbouwer voor de Koninklijke Marine. Op basis van tientallen jaren ervaring levert het bedrijf wereldwijd een breed scala aan defensie- en veiligheidsschepen van 7 tot meer dan 200 meter lang. Het bedrijf heeft meer dan 420 schepen geleverd aan tevreden klanten wereldwijd en heeft daarbij een uitstekende reputatie opgebouwd. Het is trots op zijn erfgoed en kijkt tegelijkertijd naar de toekomst.

Functieomschrijving

 • Het maken van een low level design voor de installatie van een applicatie.
 • Het inrichten van geautomatiseerde omgevingen, volgens afgesproken serviceniveaus, zodat continuïteit en beschikbaarheid optimaal gewaarborgd wordt.
 • Installeren en configureren van applicatie maatwerksoftware.
 • Zorg dragen voor het inregelen van services zoals applicatie monitoring en database back-up.
 • Overdracht van de applicatie uitvoeren naar de beheerorganisatie nadat deze is ingericht.
 • Opstellen exploitatiehandleidingen en technische documentatie en deze inhoudelijk beoordelen.
 • Uitvoeren technische analyses en oplossen complexe storingen die zich voordoen bij de migratie van applicaties.

Jouw profiel + functie-eisen

 • Ten minste vijf jaar relevante werkervaring en gecertificeerd in een of meer onderdelen:
 1. Automation/ scripting: VMware Aria automation (vRealize), Saltstack config of vergelijkbare configuratie management tooling en Microsoft PowerShell.
 2. Databases: Microsoft SQL server en Oracle.
 3. Operating systems: Windows Server, RedHat Linux, VMware vSphere.
 • Competenties: zelfstandig werkend, pro-actieve houding en gedrag, drive om te willen innoveren en anderen hierin mee te nemen.
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift in zowel Nederlands alsook in het Engels.
 • Uitstekende antecedenten omdat een pre-employment veiligheidsonderzoek standaard onderdeel is van de wervingsprocedure.
 • Permanent meerjarig EU-burgerschap gecombineerd met permanent EU-werkvisum zijn allemaal vereisten van het wervingsproces voor levensvatbare kandidaten, gezien het militaire karakter van klanten en projecten.

Het aanbod

Solliciteren?

Solliciteer direct op de functie IT Applicatie Engineer. Solliciteren
Wil je direct contact met een van onze recruiters? Bel dan met:

Eefje de Wit

06 – 2117 4982

Wij hebben je heel wat te bieden

Werken bij itlinx betekent werken bij een dynamische organisatie. Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij itlinx stimuleren wij je continu om het beste uit jezelf te halen. De projecten bij onze opdrachtgevers zijn uitdagend en divers. Wij stimuleren eigen initiatief en bieden je voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via ons ‘zusje’ edulinx. Ben je ambitieus en leergierig dan maken wij graag kennis.