ICT Professional

omgeving Roermond
Detachering / Interim, Detavast

Wil jij werken in een internationale, toonaangevende en innoverende omgeving?

Een functie met veel mogelijkheden en verantwoordelijkheid.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende en innoverende organisatie . Hun focus ligt op ontwikkeling, productie en installatie in de techniek sector.  Ze zijn continu bezig met ontwikkeling van op maat gemaakte projecten in opdracht van en in nauwe samenwerking met een breed scala aan internationale klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in de omgeving van Roermond en is met 300+ werknemers een belangrijke werkgever in de regio.

 

 

Functieomschrijving

De afdeling ICT is aan het ontwikkelen naar een service gerichte organisatie. Je werkt mee aan de juiste ondersteuning voor de gehele organisatie. Je vervult een operationele rol bij het inrichten van systemen, applicaties en randapparatuur waarbij service aan de interne klant voorop staat. Word je al enthousiast?!

Wat ga je precies doen?

Je biedt ondersteuning, geeft instructie en advies aan de eindgebruikers omtrent het gebruik en de functionaliteiten van hard- en software gebaseerd op uitzoekwerk en (diepgaandere) ICT vraagstukken. Je voert de installatie van hard-, software en randapparatuur uit op de werkplekken en test de adequate werking ervan. Bovendien heb je de mogelijkheid om te ontwikkelen naar een rol waarbij je ondersteuning biedt op complexere vraagstukken van binnen de organisatie in benodigde systemen en applicaties.

Verder voer je (complexere) wijzigingen aan de ICT kantoorautomatiseringscomponenten zelfstandig en procesmatig uit (van aanname tot verslaglegging). Je denkt vanuit een proactieve rol mee om verbeteringen aan te dragen en al dan niet door te voeren binnen de (ICT) organisatie. Hierbij neem je actief deel in ICT gerelateerde projecten.

 

Jouw profiel + Functie eisen

·      Je hebt minimaal een opleiding afgerond op MBO 4-niveau of HBO niveau (of je bent in de afrondende fase hiervan), bijvoorbeeld Bedrijfskundige Informatica of Business & IT.

·      Mocht je geen IT gerelateerde opleiding hebben afgerond en wel affiniteit hebben met IT, ben je ook welkom om te solliciteren.
·      Het is een pré als je ervaring hebt met ITIL.
·      Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden uitvoeren.
·      Je kan goed omgaan met een dynamische werkomgeving en weet hierbij de stakeholders aangehaakt te houden.
 

Het aanbod

Een innovatieve en internationale omgeving die passie voor techniek uitademt. De medewerkers zijn met recht trots op wat zij ontwikkelen en bouwen. Medewerkers worden ook na de start van hun nieuwe uitdaging geholpen om hun doelen te bereiken. Er is echt aandacht voor jou; dit betekent ondersteuning, coaching en superfijne collega’s. Jouw inzet wordt goed beloond. Je krijgt een uitstekend salaris op basis van kennis- en ervaring.

Meer weten? Neem contact op met Inge: 06-24221271 of inge@itlinx.nl

Solliciteren?

Solliciteer direct op de functie ICT Professional. Solliciteren
Wil je direct contact met een van onze recruiters? Bel dan met:

Eefje de Wit

06 – 2117 4982

Wij hebben je heel wat te bieden

Werken bij itlinx betekent werken bij een dynamische organisatie. Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij itlinx stimuleren wij je continu om het beste uit jezelf te halen. De projecten bij onze opdrachtgevers zijn uitdagend en divers. Wij stimuleren eigen initiatief en bieden je voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via ons ‘zusje’ edulinx. Ben je ambitieus en leergierig dan maken wij graag kennis.