Field Telecom Engineers

Detachering / Interim, Detavast

Ben jij handig met internet, telefonie, IP-TV of aanvullende smart-home oplossingen? Wordt jij blij als de klant blij is? Neem dan snel een kijkje en wordt een Telecom Engineer.

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is een jonge, innovatieve en snelgroeiende organisatie. Ze richten zich op het leveren van diensten en innovaties voor de telecom industrie. Ze helpen de belangrijkste telecom operators en service providers in Europa om de kloof tussen legacy en innovatieve technologieën te overbruggen met convergentie-, integratie-, migratie- en automatiseringsdiensten. Ook ontwikkelen en leveren ze diensten en producten op maat die bedrijfsprocessen verbeteren, versterken en automatiseren en nieuwe efficiëntieniveaus bieden. De deskundige begeleiding is gebaseerd op echt begrip van business, omgeving en uitdagingen, kennis van nieuwe technologieën en passie voor de eindeloos aanpasbare toepassingen.

De afdeling 'Managed Telco Services' in het bijzonder werkt voor verschillende bekende telecom operators en service providers in de Benelux in zowel de consumer als de enterprise portfolio.
Het bedrijf groeit en onze klanten ook!

Functieomschrijving

Je zorgt ervoor dat internet, telefonie, IP-TV of aanvullende smart-home oplossing(en) bij onze klanten goed werken.  Het analyseren, lokaliseren of oplossen van een storing bij hen op het gebied van lokale klantenaansluiting is voor jou geen probleem.  Je kunt nieuwe en/of middelgrote multiplay-installaties, infrastructuur en/of randapparatuur leveren.
Je vindt het leuk om eindklanten te adviseren over de toepassing en het gebruik van de aangeschafte producten en diensten. Tot slot herken en grijp je kansen om aanvullende producten en diensten aan de klant te verkopen.

Jouw profiel + functie-eisen

Je hebt enkele jaren relevante werkervaring en bent toe aan de volgende stap. Je ziet dat de telecommarkt verandert en jouw baan dus ook. Je wilt graag blijven leren en verder groeien en ontwikkelen.

Je bent bekend met installatie, service en beheer methoden en technieken, technisch onderhoud en beheer, engineering (inclusief programmeren/testen).

Je bent reeds in het bezit van de volgende vakdiploma's en/of certificaten of bent bereid deze te behalen:

  • Patchreparatie / HVD / KVD / TTG / NEN 3140, Stap 58.
  • VCA
  • Infra / levering / service KPN
  • KPN Een Basis
  • Rijbewijs B

Het aanbod

Solliciteren?

Solliciteer direct op de functie Field Telecom Engineers. Solliciteren
Wil je direct contact met een van onze recruiters? Bel dan met:

Eefje de Wit

06 – 2117 4982

Wij hebben je heel wat te bieden

Werken bij itlinx betekent werken bij een dynamische organisatie. Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij itlinx stimuleren wij je continu om het beste uit jezelf te halen. De projecten bij onze opdrachtgevers zijn uitdagend en divers. Wij stimuleren eigen initiatief en bieden je voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via ons ‘zusje’ edulinx. Ben je ambitieus en leergierig dan maken wij graag kennis.