Change Coördinator

Veldhoven
Tijdelijk

Ben jij de komende drie maanden beschikbaar voor een tijdelijke opdracht als Change Coördinator? 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een technologiebedrijf waar in totaal ruim 1400 mensen werken. Zij zijn verdeeld over verschillende bedrijven met vestigingen in een groot deel van Europa. Elk bedrijf is specialist op een eigen terrein. Wat dat terrein ook is, iedereen deelt dezelfde filosofie: het in teamverband aangaan van technologische uitdagingen levert betere oplossingen voor de klant op. 

Ze ondersteunen al vele jaren winkelketens met hoogwaardige ICT-diensten, toegesneden op de eisen en wensen van de retailbranche, van hoofdkantoor tot winkel, van logistiek tot e-commerce. Een groot aantal gerenommeerde klanten zijn ze van dienst met specifiek op de retail toegesneden ICT-diensten, zoals: Winkel Services (Shop Release Management), RetailNet, Outsourcing, Security, Cloud Computing en Mobility. Klanten bevinden zich zowel binnen de Benelux als daarbuiten.
 

Functieomschrijving

Change coördinator Food retail

In de rol van Change Coördinator rol werk je in het speelveld tussen de klant, proces en de techniek. Je klanten komen allemaal voort uit de Retail. Als Change Coördinator ben je namelijk verantwoordelijk voor het gehele proces omtrent changes bij de klant. Je bent zowel intern als extern het eerste aanspreekpunt voor bepaalde changes en hebt hierbij nauw contact met de operations managers c.q. team managers, engineers en je stakeholders bij de klant. Door jouw communicatieve vaardigheden weet je betrokkenen te overtuigen van elke change die er moet gebeuren en zorg je voor de juiste begeleiding van het gehele changeproces. Je bedient in deze positie verschillende klanten, waarbij je gelijktijdig aan meerdere changes werkt. Het is jouw taak om het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen.
In de positie van Change Coördinator ben je daarnaast verantwoordelijk voor:
Het opstarten en begeleiden van alle activiteiten binnen changes;
Het inplannen van engineers om changes te realiseren;
Communicatie met de klant over de voortgang en afhandeling;
De administratieve afhandeling van de changes binnen de gemaakte afspraken..

Jouw profiel + Functie eisen

·       Je beschikt over een Bachelor titel in een studie techniek of bedrijfswetenschappen of beschikt over een vergelijkbaar en aantoonbaar denk en werk niveau;
·       Je hebt  3 jaar werkervaring bij een IT service provider, bijvoorbeeld in de rol van business consultant, operations manager, proces coördinator
·       Kennis van methodes als ITIL, SAFE, Lean IT
·       Je bent resultaat gedreven en werkt zelfstandig;
·       Je beschikt over sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (Engels & Nederlands);
·       De volgende karakter eigenschappen en competenties zijn van toepassing op jou. empathisch, energiek, zelfverzekerd, betrokken, nieuwsgierig, flexibel, probleemoplossend, coöperatief, in staat om te beïnvloeden en te overtuigen, toegankelijk en communicatief en je bent ondernemend

Het aanbod

We zoeken tijdelijk capaciteit voor het bovenstaande. Inzet van 3 maanden met een beschikbaarheid tussen de 0,6 en 1 FTE.

Meer weten? Neem gerust contact op met Inge. 06-24221271 of inge@itlinx.nl

Solliciteren?

Solliciteer direct op de functie Change Coördinator. Solliciteren
Wil je direct contact met een van onze recruiters? Bel dan met:

Eefje de Wit

06 – 2117 4982

Wij hebben je heel wat te bieden

Werken bij itlinx betekent werken bij een dynamische organisatie. Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij itlinx stimuleren wij je continu om het beste uit jezelf te halen. De projecten bij onze opdrachtgevers zijn uitdagend en divers. Wij stimuleren eigen initiatief en bieden je voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via ons ‘zusje’ edulinx. Ben je ambitieus en leergierig dan maken wij graag kennis.