Allround Recruiter

Tilburg
Vast

Ben jij op zoek naar een gave en zelfstandige rol in recruitment? Heb jij een achtergrond in IT? Ga jij graag op zoek naar de pareltjes in de markt voor onze diverse klanten? Kun je snel schakelen en ben je communicatief sterk? En wil je succes vieren en delen bij het leukste IT detacheerbedrijf van Brabant? Dan maken we graag kennis met je!

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn itlinx – connects careers. Een professioneel, dynamisch en informeel IT bedrijf dat zich richt op het werven, selecteren en detacheren van IT-talenten. Opgericht in 2015 en jarenlange ervaring in de wereld van IT en met een enorm netwerk in heel Nederland. Gevestigd in het mooie oude centrum van Tilburg. itlinx ontzorgt klanten op het gebied van kennis, kunde en vaardigheden van IT-vraagstukken in de personele sfeer.

Met onze opleidingstak edulinx certificeren we werkzoekenden, zodat zij een betere aansluiting vinden op onze vacatures. Dit doen we middels klassikale en online trainingen en een intensieve persoonlijke begeleiding.

 

Functieomschrijving

Je werkt in een team en bent verantwoordelijk voor het plaatsen van vacatures, zoeken op interne en externe wervingskanalen, vinden, spreken, matchen en aanbieden van kandidaten. Wij stellen je de benodigde tools en technieken ter beschikking om van jouw baan bij ons een succes te maken. Jij bent in staat om zelfstandig kandidaten te benaderen, te peilen en enthousiast te maken. Na een kennismaking met kandidaten (telefonisch, via videobellen of live bij ons op kantoor in Tilburg) werk je het profiel uit, zodat de kandidaat kan worden geïntroduceerd bij onze klanten. Ook onderhoud je contact met klanten en gaat zelfstandig aan de slag met het werven van nieuwe profielen.

Naast onze vacatures bij itlinx ga je ook aan de slag met de trainingen die we bieden bij edulinx. Je inventariseert of er opleidingsmogelijkheden en -wensen zijn voor cursisten, waarna zij relevante trainingen kunnen volgen en bijbehorende certificaten kunnen behalen. Je begeleidt bij een succesvolle afronding van de training, het ondersteunen bij de examinering en beheer van de juiste administratie en planning.

Jouw profiel + Functie eisen

Jij bent een enthousiaste Allround Recruiter met bij voorkeur een paar jaar ervaring in zowel arbeidsbemiddeling als IT. Je kunt goed omgaan met mensen, bent nieuwsgierig, stelt zakelijke teksten op en schuwt een confronterende vraag zeker niet (op een prettige manier). Je kunt kandidaten overtuigen van de uitdagingen bij onze klanten.

In enkele steekwoorden:

  • Creatief. In de recruitment is iedere dag anders en behoeft een andere aanpak
  • Zelfstandig. Je krijgt de vrijheid om te doen waar je goed in bent
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden. Want pfoe… wat praten we als recruiter veel op een dag!
  • Commerciële drive. Of je nu wél of níet de harde sales opzoekt, je hebt de drive om een match tot een succes te brengen
  • Overtuigend. Je kunt goed omgaan met mensen, bent nieuwsgierig en weet kandidaten te overtuigen
  • Tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar
  • Een aantal jaren ervaring in een recruitment functie
  • Interesse in IT en wilt dit graag leren

Wij zoeken vooral díe IT Recruiter/Opleidingscoördinator die met veel enthousiasme, energie en een tomeloze dosis creativiteit geen kans onbenut laat om de juiste kandidaat voor de klus te vinden!

Het aanbod

Bij itlinx zorgen we goed voor onze collega’s. We geven je veel vrijheid om je eigen werkuren te bepalen, zodat je je werk goed kunt combineren met je privéleven. Uiteraard ontvang je naast een marktconform salaris ook een mooie bonus en gave auto met tankpas! Je mag iedere dag meegenieten van onze verzorgde lunch. We vieren onze successen graag samen op kantoor tijdens een sfeervolle vrijdagmiddagborrel. Maar we wachten niet per sé tot vrijdag..

Wil je meer informatie over itlinx of over de vacature? Neem dan een kijkje op onze websites www.itlinx.nl en www.edulinx.nl en neem contact op met Allround Recruiter Eefje de Wit – Kroot via 06 – 21174982 of eefje@itlinx.nl.

Solliciteren?

Solliciteer direct op de functie Allround Recruiter. Solliciteren
Wil je direct contact met een van onze recruiters? Bel dan met:

Eefje de Wit

06 – 2117 4982

Wij hebben je heel wat te bieden

Werken bij itlinx betekent werken bij een dynamische organisatie. Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij itlinx stimuleren wij je continu om het beste uit jezelf te halen. De projecten bij onze opdrachtgevers zijn uitdagend en divers. Wij stimuleren eigen initiatief en bieden je voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via ons ‘zusje’ edulinx. Ben je ambitieus en leergierig dan maken wij graag kennis.