Wij zoeken talenten

Verfijn zoekresultaten

Data analist - Incident en Problem Management

“Er iedere dag samen voor zorgen, dat onze klanten altijd en overal gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Dat geeft jou een heel trots gevoel!”
Verstoringen voorspellen en voorkomen dat is wat waar wij naar streven. Ben jij van nature nieuwsgierig en gedreven om te begrijpen hoe dingen werken? Tegelijkertijd ben je in staat om het overzicht te behouden?
Gebruik jij data en tools om opvallende of afwijkende zaken op te sporen? Ben je op zoek naar een kans om deze aspecten toe te passen op een manier die direct bijdraagt? Dan ben jij de coördinator die wij zoeken!

Omgeving Eindhoven
Detavast

Informatie Security Coördinator

“Er iedere dag samen voor zorgen dat klanten altijd en overal gebruik kunnen maken van de dienstverlening. Dat geeft jou een heel trots gevoel!”
Verstoringen voorspellen en voorkomen dat is waar wij naar streven. Ben jij van nature nieuwsgierig en gedreven om te begrijpen hoe dingen werken? Ben je tegelijkertijd in staat om het overzicht te behouden? Wil je het verschil maken en helpen de informatie – en cybersecurity te verbeteren? Dan ben jij de Informatie Security Coördinator die wij zoeken!

Omgeving Eindhoven
Detavast

Servicemanager Retail Food

Ben jij een ervaren Service manager? Krijg je een glimlach op je gezicht bij het creëren van klant tevredenheid? Of van het continue verbeteren van de geleverde IT dienstverlening? Vind je het ook nog leuk om onze groeiambities te helpen invullen? Dan is dit zeker een vacature voor Jou!

Omgeving Eindhoven
Detavast

IT Traineeship

Startende IT Professionals krijgen bij ons de kans om een IT Traineeship te volgen, waarbij jij als trainee werkervaring opdoet, certificeringen behaalt en natuurlijk geld verdient. 

Detavast
Wil je direct contact met een van onze recruiters? Bel dan met:

Eefje de Wit

06 – 2117 4982

Wij hebben je heel wat te bieden

Werken bij itlinx betekent werken bij een dynamische organisatie. Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij itlinx stimuleren wij je continu om het beste uit jezelf te blijven halen. De projecten bij onze opdrachtgevers zijn uitdagend en divers, waarbij je vaak intern verder kunt groeien. Wij stimuleren eigen initiatief en bieden je voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via ons ‘zusje’ edulinx. Ben je ambitieus en leergierig dan maken wij graag kennis.