Wij zoeken talenten

Verfijn zoekresultaten

Omscholing IT

Ben jij degene naar wie vrienden, familie en buren komen als een computer het niet doet?
Kun je door (fysieke) problemen jouw eerdere functie niet meer uitvoeren?
Zou jij willen werken in IT, maar is dat er nog niet van gekomen? Waar begin je dan?

Het is lastig om ongeschoold aan het werk te komen in de IT-sector, maar edulinx kan je helpen bij deze start. Daar is genoeg technisch en werk in te vinden waarin je in contact komt met mensen die jouw hulp goed kunnen gebruiken! We richten ons op de IT-vacatures die wij open hebben staan in jouw regio. We hebben een groot netwerk in Nederland en België.

Tilburg en/of eigen regio
Vast, Detachering / Interim, Stage / Afstuderen

Stagiair(e) IT Recruiter

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek waar je je talenten kunt ontwikkelen binnen de IT-recruitment? Dan is dit jouw kans! Wij, als dynamisch IT-bedrijf gespecialiseerd in het detacheren van IT-talent, zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) IT Recruiter.

Tilburg
Stage / Afstuderen

System Cloud Engineer

Als System/Cloud Engineer beheer je een Cloud platform in Nederlandse datacenters. Met expertise in hybride omgevingen en Azure zorg je voor veilige toegang tot bedrijfskritische applicaties. Wij zoeken enthousiaste medewerkers voor deze dynamische rol. Klaar voor de volgende carrièrestap? Lees verder!

Detachering / Interim, Detavast

Field Telecom Engineers

Ben jij handig met internet, telefonie, IP-TV of aanvullende smart-home oplossingen? Wordt jij blij als de klant blij is? Neem dan snel een kijkje en wordt een Telecom Engineer.

Detachering / Interim, Detavast
Wil je direct contact met onze recruiter? Bel dan met:

 

Vera Heijster-van Es

 

06 – 28 95 60 10

Wij hebben je heel wat te bieden

Werken bij itlinx betekent werken bij een dynamische organisatie. Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij itlinx stimuleren wij je continu om het beste uit jezelf te blijven halen. De projecten bij onze opdrachtgevers zijn uitdagend en divers, waarbij je vaak intern verder kunt groeien. Wij stimuleren eigen initiatief en bieden je voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via ons ‘zusje’ edulinx. Ben je ambitieus en leergierig dan maken wij graag kennis.