Onze werkwijze

Aan de slag met de itlinx aanpak. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk van zeer getalenteerde IT-ers opgenbouwd. Samen met onze ervaring in de IT-markt en de expertise van onze gedreven recruiters komen wij altijd tot een perfecte match. Wij zijn niet uit op een snelle kortstondige plaatsing. Wij investeren liever in de toekomst. Eentje met een duidelijke ROI voor zowel de opdrachtgever als kandidaat. Onze aanpak in vier heldere stappen.

Connect-fase

Kennis maken en kennis delen. De eerste kop koffie legt het fundament voor langdurig succes. Een gesprek waar wij de mens achter de kandidaat leren kennen om op basis daarvan de perfecte match te maken in onze vacatures en/of opleidingsmogelijkheden.

Startup-fase

Als we elkaar beter hebben leren kennen, bespreken we de optimale invulling van onze samenwerking. Zo werken we naar een goede samenwerking die naadloos aansluit bij de wensen en verwachtingen van de kandidaat en opdrachtgever.

Match-fase

Wij presenteren opdrachtgevers geen CV, maar een perfecte match. Ervaren kandidaten met de juiste motivatie, passend binnen de cultuur van de organisatie. Onze werkwijze is snel en secuur.

Monitor-fase

Voldoet de match aan de verwachtingen? Is er voldoende ROI voor zowel de opdrachtgever als kandidaat? Indien nodig sturen wij direct bij of presenteren we een passend alternatief.

Onze werkwijze is helder, de
resultaten zijn goed en onze
prijzen zijn scherp.

Kwaliteit met keurmerk

Kwaliteit en zekerheid. Binnen onze werkwijze staat kwaliteit centraal. Kwaliteit van mensen, kwaliteit van diensten en kwaliteit van processen. Niet voor niets zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd en bezitten wij het SNA-keurmerk. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.