itlinx heet Wim van Ruitenbeek van harte welkom!

itlinx – Connects Careers versterkt commerciële slagkracht met komst Wim van Ruitenbeek

Per 1 juli 2017 hebben Wim van Ruitenbeek en IT detacheerder itlinx – Connects Careers uit Tilburg een strategisch partnership gesloten. Wim zal de activiteiten van itlinx in Midden- en Noord-Nederland gaan uitbouwen. Hij brengt uitgebreide commerciële ICT expertise en ervaring met zich mee. Wim heeft meer dan 25 jaren ervaring met name in commerciële en aansturende rollen. Hij opereerde recent als algemeen directeur bij Xperit en daarvoor in commerciële rollen bij system integrators.

Wim over dit partnership: “itlinx maakt een sterke groei door en is in de markt van IT detachering een gespecialiseerde organisatie, met korte lijnen en focus op de behoefte van haar opdrachtgevers. Hierbij staat lange termijn relaties met klanten centraal. Een sterke groei in de genoemde regio’s gaan we samen realiseren.

Con van Rijswijk en Sebastian Hoogers (oprichters itlinx): “Wij zijn bijzonder blij met de komst van Wim naar itlinx. Wim heeft een uitgebreid netwerk in de ERP wereld en is in staat om, in lijn met onze filosofie, opdrachtgevers voor de langere termijn aan itlinx te verbinden. Onze commerciële slagkracht stijgt en wij hebben er alle vertrouwen in dat ons partnership de successen voor alle betrokkenen gaat brengen!”

Wim van Ruitenbeek is via mail bereikbaar: wim@itlinx.nl en via telefoon: +31 6 2041 3161.

itlinx – Connects Careers / www.itlinx.nl / info@itlinx.nl / +31 13 591 4965

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *